Voor opdrachtgevers

Waar kunnen we je mee van dienst zijn?

Kamp je met onderbezetting in de bediening, achter de receptie of kan je hulp gebruiken bij een verhuizing ? Voor goede ondersteuning ben je bij FAC. aan het juiste adres. Wij leveren enthousiast en gemotiveerd personeel dat graag bijspringt wanneer dat nodig is.

Laat je in drukke tijden volledig ontzorgen door FAC.

Wij weten dat het lastig is snel ondersteuning te vinden in drukke tijden of bij uitval van vast personeel. Dat veroorzaakt vaak stress bij het bestaande team, dat alle zeilen moet bijzetten. Als jouw lokale partner lossen wij dat probleem graag voor je op. Wij schakelen snel en zorgen dat je in hectische tijden de service kan blijven leveren die klanten van je gewend zijn. Al dertig jaar zijn wij specialist in facilitaire dienstverlening en hospitality. Dat betekent dat je bij ons kan rekenen op uitzendkrachten die goed zijn voorbereid op hun taak. En zodra je wil opschalen of afschalen, bewegen wij flexibel mee.

Stop met zelf oplossingen bedenken voor de pieken en de zieken. Bij FAC. staan we voor je klaar.

Specialist in Facilitair en Hospitality

  • horecamedewerkers
  • receptionisten
  • gastvrouwen/hosts
  • cateringmedewerkers
  • handymans
  • verhuizers
  • podiumbouwers

FAC. = Snel

Bij een personeelsprobleem wil je graag snel geholpen worden. Zodra je een aanvraag indient, nemen wij binnen een uur contact op en ontvang je kort daarna ons voorstel. Morgen personeel nodig? Wij regelen het.

FAC. = Specialist

Wij zijn specialist in facilitaire dienstverlening en hospitality. Je kan rekenen op representatief en gemotiveerd personeel dat weet wat hen te doen staat. Personeel dat uitstekend op hun taak is voorbereid, want niet de levering maar succes op de werkvloer telt.

FAC. = Persoonlijk

Persoonlijk contact vinden wij van groot belang. Als full-service-uitzendbureau investeren we daar veel in. Je werkt met één vaste contactpersoon die iedere dag klaarstaat voor je vragen en proactief voor de gewenste ondersteuning zorgt.

Wij zijn trots op onze samenwerking met deze mooie opdrachtgevers

Enthousiast? Wij komen graag langs voor een maatwerkoplossing