Laat je volledig ontzorgen door FAC. Horeca Uitzendbureau

Door onze jarenlange ervaring ‘op de vloer’ in de horeca en in de uitzendbranche begrijpen wij goed welke uitdagingen er liggen bij jou als opdrachtgever. Er zullen altijd momenten zijn dat je naast vaste medewerkers behoefte hebt aan extra ondersteuning in bijvoorbeeld de bediening of achter de bar. Onze gastvrije uitzendkrachten zorgen er samen met het vaste team voor dat jouw gasten het niveau van hospitality krijgen dat ze gewend zijn. Wij selecteren onze mensen zorgvuldig en geven ze altijd een basis horeca training. Zo leren de uitzendkrachten elkaar beter kennen en weten ze ook gelijk wat ónze standaard van hospitality is. Als jouw lokale horeca partner staan we voor je klaar om je te helpen met jouw uitdagingen!

Snel geholpen met gastvrije uitzendkrachten van FAC. Horeca Uitzendbureau

FAC. = Snel

Bij een personeelsprobleem wil je graag snel geholpen worden. Zodra je een aanvraag indient, nemen wij binnen een uur contact op en ontvang je kort daarna ons voorstel. Morgen personeel nodig? Wij regelen het.

FAC. = Specialist

Wij zijn specialist in hospitality. Je kan rekenen op representatief en gemotiveerd personeel dat weet wat hen te doen staat. Personeel dat uitstekend op hun taak is voorbereid, want niet de levering maar succes op de werkvloer telt.

FAC. = Persoonlijk

Persoonlijk contact vinden wij van groot belang. Als full-service-uitzendbureau investeren we daar veel in. Je werkt met één vaste contactpersoon die iedere dag klaarstaat voor je vragen en proactief voor de gewenste ondersteuning zorgt.

Wij zijn trots op de samenwerking met deze mooie opdrachtgevers

Enthousiast? Wij komen graag langs voor een maatwerkoplossing