Over FAC. Uitzendbureau

Ontdek wie wij zijn

Wij zijn FAC. Uitzendbureau, het facilitaire uitzendbureau dat jou een leuke bijbaan bezorgt, met leuke mensen en snelle uitbetaling van je welverdiende centen. Denk bijvoorbeeld aan werk als host op een event of als baliemedewerker op kantoor. Een professioneel en enthousiast team medewerkers staat dagelijks klaar om studenten, starters en young professionals aan mooie klussen te helpen. De keuze is groot. Toffe opdrachtgevers in het hele land weten ons te vinden voor goede facilitaire ondersteuning.

Wat wij doen

FAC. is niet zomaar een uitzendbureau. Uitzendkrachten bieden wij een inspirerende werkcommunity, met coole events en kansen om verder te groeien. En misschien belangrijker nog: je kan bij ons geld verdienen wanneer het jou uitkomt. In ons mooie aanbod van opdrachtgevers is er altijd wel een klus die bij je past. Kan je ergens starten, dan helpen wij je ook met een goede voorbereiding. Jij blij, de werkgever blij en wij blij!

Hoe wij dat doen

Flexibel en snel, daar geloven wij in. Bij FAC. ben jij zelf in de lead. Wil je in de avond en het weekend vrij zijn om op stap te gaan, kies dan voor een leuke job overdag en doordeweeks. Met onze app vind je vlug het werk dat je zoekt en eenmaal aan de slag betalen we je na een werkdag direct uit. Dus geen stapavondjes meer waarbij je verlegen zit om geld!

Ook in onze service aan opdrachtgevers zijn wij flexibel en snel. Wanneer meer of minder personeel nodig is, komen we meteen in actie. Met succes, want veel organisaties keren met nieuwe personeelsaanvragen bij ons terug. Top natuurlijk, want dat betekent voor jou een mooi aanbod aan leuke bijbanen.

Waar wij dat doen

Je vindt ons in Amersfoort. Een mooie centrale plek, van waaruit we uitzendkrachten en opdrachtgevers in het hele land van dienst zijn. Op hetzelfde adres vind je ook Facility, onze detacheringstak. Werkend vanuit één pand versterken we elkaar en bieden we een unieke totaaloplossing voor facilitaire dienstverlening.

Als je een keer langskomt, zal je aan het interieur zien dat wij gek zijn van sport. Motorracen, tennis, voetbal, ieder heeft zijn favoriet. Eén sportvoorkeur delen we: het matchen van uitzendkrachten en opdrachtgevers. Onze filosofie: 1 team, 1 taak! Winnen doen we samen.

Werk wanneer jij wil, met een leuk team, dagelijks uitbetaald