Meewerkstage met veel verantwoordelijkheid

Doe werk wat je leuk vindt

๐™๐จ๐ž๐ค ๐ฃ๐ข๐ฃ ๐ž๐ž๐ง ๐ฅ๐ž๐ž๐ซ๐ณ๐š๐ฆ๐ž ๐ฌ๐ญ๐š๐ ๐ž ๐ฏ๐š๐ง๐š๐Ÿ ๐ฆ๐ž๐๐ข๐จ ๐ฌ๐ž๐ฉ๐ญ๐ž๐ฆ๐›๐ž๐ซ?
Bij ons Amersfoortse uitzendbureau zijn we op zoek naar een (afstudeer) stagiar(e). De nadruk tijdens je stage komt te liggen op de on en -offline werving van medewerkers:

  • 24-36 uur per week (ruimte voor onderzoek);
  • Flexibele werktijden (naar eigen inzicht);
  • Regio Amersfoort (en een beetje er buiten);

๐‰๐ข๐ฃ ๐›๐ž๐ง๐ญ ๐ž๐ž๐ง ‘๐ฌ๐จ๐œ๐ข๐š๐ฅ ๐š๐ง๐ข๐ฆ๐š๐ฅ’.
Je kent het Amersfoorts verenigingsleven op je duimpje en het nachtleven heeft ook geen geheimen voor je. Jij weet waar die feestjes gegeven worden en waar je bij moet zijn met je wervingsteam! Uit gaan en betaald krijgen, klinkt goed toch?

๐–๐š๐ญ ๐ ๐š ๐ฃ๐ž ๐ง๐จ๐  ๐ฆ๐ž๐ž๐ซ ๐๐จ๐ž๐ง?
Samen met onze vestigingsmanager bedenk je de leukste acties en ludieke campagnes, maar bespreek je ook de wekelijkse planning, draai je zelf diensten op de werkvloer, informeer je opdrachtgevers over de status van hun uitvragen en maak je veel lol! Wij willen namelijk het beste รฉn vooral leukste bureau van de regio zijn. Binden รฉn boeien! You love it!

๐–๐ข๐ž ๐ณ๐ข๐ฃ๐ง ๐ฐ๐ข๐ฃ?
Wij zijn FAC. Het jongste, leukste uitzendbureau van Amersfoort. Opgericht in 2020 vanuit onze grote zus FACILITY. Begonnen als uitzendbureau in facilitair en hospitality, maar de focus verschoof gaandeweg naar de horeca. We bedienen de regio met goed horecapersoneel, we betalen meer en houden de lijnen met onze opdrachtgevers graag kort.

๐–๐š๐ญ ๐›๐ข๐ž๐๐ž๐ง ๐ฐ๐ข๐ฃ ๐ฃ๐จ๐ฎ?
Naaste een waanzinnige leerzame stage binnen ons uitzendbureau zijn er ook volop kansen nรก je stage. Dat kan bij ons uitzendbureau, maar ook bij onze grote detachering zus Facility. Kortom: Wij kickstarten je carriรจre! Natuurlijk krijg je ook een financiรซle compensatie. Op basis van 36 uur ontvang je โ‚ฌ415,- per periode van 4 weken.

Interesse in deze meewerkstage? Reageer dan direct

Solliciteer direct op deze vacature

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.