[parallax_row image=”3821″]

Jouw werk = jouw geld.

Werk wanneer jij wil • met een leuk team • HOOG SALARIS

Met FAC. Uitzendbureau je leven indelen zoals jij dat wil

Een leuke bijbaan vinden valt niet altijd mee. Ben je het ook zo zat dat je moet werken op tijden dat het jou niet uitkomt? Net als je bijvoorbeeld naar een feestje wil?

Kom bij de community van FAC. en je bent verzekerd van de tofste opdrachtgevers en leuke mensen, zónder gedoe. Op een tof festival bij de muntverkoop of in de horeca bij de mooiste eventlocaties, maar ook als receptionist of handyman op kantoor,

[parallax_row image=”3820″]

Zo doen wij dat.

1. Schrijf je in

Schrijf je direct in en krijg vandaag nog bericht. Laat ons weten waarom jij FAC. als uitzendkracht wil komen versterken. Zien we een goede match, dan volgt snel onze uitnodiging voor een intake!

2. Doe leuk werk

Kijk bij de vacatures en kies werk dat bij jou past. Ben je graag host, of past kluswerk beter bij je? En wil je een kantoorjob, of juist liever in de avond werken? Wij bieden voor ieder wat wils.

3. Krijg meer betaald

Wij betalen meer omdat we je het waarderen dat je samen met ons wilt werken! Maar ook omdat we zelf ook jong zijn geweest en begrijpen dat jij naast werk ook nog leuke dingen wilt doen.

Je kan werken voor deze mooie opdrachtgevers

Processed with VSCO with hb2 preset

Verdien geld wanneer jij dat wil

Het probleem met old-school-uitzendbureaus is dat je continu wordt gebeld over je beschikbaarheid,  werkt op tijden dat je zelf naar een feestje wil en lang moet wachten op je geld. Dat geeft onnodig stress. Bij FAC. pakken wij het anders aan. Jij bent zelf in de lead en kan in onze app aangeven waar en wanneer je wil werken. Vanuit een lokaal vast team werk je voor toffe opdrachtgevers bij jou in de buurt. Wil je met andere FAC.krachten na het werk gezellig wat drinken? Op ons kantoor is altijd een volle koelkast!

Wil je tof werk bij jouw favoriete werkgever niet over het hoofd zien? Stel onze app-alert in!

Wat maakt FAC. Uitzendbureau zo anders?

FAC. = Flex

Bij FAC. snappen we waarnaar je op zoek bent: een toffe, flexibele bijbaan voor een geldbuffer. En dus géén klussen waarvoor je steeds leuke dingen opzij moet zetten.

FAC. = Social

Wij zijn niet zomaar een uitzendbureau, wij zijn een community! Je ontmoet gegarandeerd leuke mensen. Niet alleen op het werk, maar ook op onze borrels, the place to be!

FAC. = Future-proof

Volg trainingen aan onze FAC. Academy om straks je CV te pimpen. En groei na je studie door bij ons detacheerzusje Facility, hét adres voor uitdagende facilitaire opdrachten.

Schrijf je direct bij ons in, zodat je:

  • werk doet dat je leuk vindt
  • meer geld krijgt
  • toffe mensen ontmoet
  • geen feestjes meer mist
  • je studielening kan aflossen
Team FAC

FAC. Snel uitbetaald

Zodat je bankrekening niet leeg is, als je een avondje op stap bent met je vrienden. Leuk werk met leuke mensen, maar niet alleen dat. Ook toffe social events!

Benieuwd wat je kunt verdienen?

Vul hier je gegevens in en wij sturen je onze informatie per e-mail toe.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.